Yrityksen tausta

Koneurakointi Martikainen (KUM Oy) on Keski-Suomessa toimiva v. 2019 perustettu koneurakointialanyritys, joka urakoi sovitusti erilaisissa konetöissä. Avaintekijä toiminnassamme on asiakas ja asiakkaalle tehtävä työkokonaisuus, joka näkyy toiminnassamme ajatuksella "tehdään aina kuin itselle tehtäisiin".

Yrityksemme ammattitaito on kertynyt työn ja erilaisten työtehtävien kautta. Maatalon poikana jo nuorena opittu tekeminen on kasvanut vuosien myötä osaamiseksi monilla osa-alueilla.

Kaivinkonetyöt, sekä metsätyöt ovat nuoruuden koulutuksen kautta lähteneet mukaan ammattitaidon kasvattamiseen, tämän lisäksi nosturiautonkuljettajan-, pyöräkuormaaja- sekä erilaiset autonkuljettajantyöt ovat kasvattaneet osaamista monialaisesti elämän erivaiheissa.

Yrityksemme aloitti toimintansa pyöräkuormaaja töissä aliurakoimalla, mutta totesimme aliurakoinnin olevan tässä maailmantilanteessa kannattamatonta toimintaa ja muutimme toimintamme pienimuotoisempaan, monipuolisempaan ja mielenkiintoisempaan kaivinkoneurakointiin. 

Katsotaan mitä tulevaisuus tuo, mitä asiakkaat tarvitsevat ja asiakaskentältä tulevien toiveiden kautta kehitämmekin kalustoa, sekä palveluitamme paremmin juuri sinua palvelevaksi.